Tel: 76/483-691 Fax: 76/483-692 e-mail: hungaroklima@hungaroklima.hu
Szerelő, Kivitelező és Értékesítő Bt.

Szerelő, Kivitelező és Értékesítő Bt.

[PDF]

Cégünkről

A HUNGAROKLÍMA BT. rövid bemutatása 

 

A Hungaroklíma Bt. 1991. novemberében kezdte meg működését kecskeméti székhellyel az épületgépészet, azon belül elsősorban a hűtés és légtechnika területén. Cégünk családi vállalkozásként működik, ezért üzletpolitikánkban kiemelten fontos szerepet képvisel az együttműködés és csapatszellem. 

Környezetünk megóvása érdekében kizárólag környezetbarát berendezéseket forgalmazunk, valamint a legkorszerűbb kivitelezési és javítási technológiákat alkalmazzuk. Cégünk telephelyén végezzük a hővisszanyerős szellőztető berendezések gyártási munkáit, valamint értékesítését


A Hungaroklíma munkatársai mindent megtesznek azért, hogy minőségi termékekkel  és szolgáltatásokkal járuljanak hozzá az ügyfelek megelégedettségéhez.


Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink a felelősségteljes, szakszerű munka elvégzése mellett rugalmasan, nyitottan gondolkodjanak. Szerelőink munkavégzésével kapcsolatos elvárásaink magasak: mindenkitől elvárjuk az önmagukkal, munkájukkal és környezetükkel szembeni igényességet, pontosságot, precizitást. Ahhoz, hogy elvárásainkat teljesíteni tudják, modern, jól felszerelt eszközhátteret, és folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk számukra.

 

Hungaroklíma utcakép

© 2013 - Minden jog fenntartva hungaroklima.hu • honlapkészítés - XLS.HU