Tel: 76/483-691 Fax: 76/483-692 e-mail: hungaroklima@hungaroklima.hu
Szerelő, Kivitelező és Értékesítő Bt.

Szerelő, Kivitelező és Értékesítő Bt.

[PDF]

Cégünkről

A HUNGAROKLÍMA BT. rövid bemutatása 

 

A Hungaroklíma Bt. 1991. novemberében kezdte meg működését kecskeméti székhellyel az épületgépészet, azon belül elsősorban a hűtés és légtechnika területén. Cégünk családi vállalkozásként működik, ezért üzletpolitikánkban kiemelten fontos szerepet képvisel az együttműködés és csapatszellem. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy ne csak az általunk forgalmazott berendezések eladásával, hanem a hozzá kapcsolódó teljes körű, magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki ügyfeleink igényeit! A cégünk működési területe Kecskemét és a város 100 km-es körzete, de esetenként az ország egész területén végezzük tevékenységünket.

Környezetünk megóvása érdekében kizárólag környezetbarát berendezéseket forgalmazunk, valamint a legkorszerűbb kivitelezési és javítási technológiákat alkalmazzuk. Több hazai és külföldi gyártó és forgalmazó céggel kötött együttműködési megállapodás keretében végezzük klímahűtő és szellőztető berendezések kivitelezési, javítási és karbantartási munkáit, ventilátorok értékesítését, üzembe helyezését, valamint légtechnikai szűrők értékesítését, cseréjét, tisztítását

Magas színvonalú kivitelezéseinkhez hozzájárulnak a beszállítóink által garantált minőségű termékek és alapanyagok.


A Hungaroklíma munkatársai mindent megtesznek azért, hogy minőségi termékekkel  és szolgáltatásokkal járuljanak hozzá az ügyfelek megelégedettségéhez.


Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink a felelősségteljes, szakszerű munka elvégzése mellett rugalmasan, nyitottan gondolkodjanak. Szerelőink munkavégzésével kapcsolatos elvárásaink magasak: mindenkitől elvárjuk az önmagukkal, munkájukkal és környezetükkel szembeni igényességet, pontosságot, precizitást. Ahhoz, hogy elvárásainkat teljesíteni tudják, modern, jól felszerelt eszközhátteret, és folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk számukra.

Több szervizautóból álló szervizszolgálatot működtetünk, ahol szakképzett, az új javítási technológiát elsajátított  szerelőkből álló csapatok látják el az ország egész területén az üzemelő és az újonnan üzembe helyezett berendezések javítását és karbantartását. Ügyeleti rendszerben szerelőink meghibásodás esetén a szerződéses partnereknél munkanapokon 24 órán belül, munkaszüneti napokon 48 órán belül, vagy egyéni megállapodás szerint megjelennek a helyszínen és megkezdik a hiba elhárítását.

 

Hungaroklíma utcakép

© 2013 - Minden jog fenntartva hungaroklima.hu • honlapkészítés - XLS.HU