Cégünkről

Elnevezés: Hungaroklíma Szerelő, Tervező és Értékesítő Betéti Társaság
Cím: 6000 Kecskemét, Bács-Kiskun vármegye, Liliom utca 28.
Adószám: 20444189-1-03
Cégjegyzékszám: Cg.03-06-100867

Képgaléria

A Hungaroklíma Bt. 1991. novemberében kezdte meg működését kecskeméti székhellyel az épületgépészet, azon belül elsősorban a hűtés és légtechnika területén. Cégünk családi vállalkozásként működik, ezért üzletpolitikánkban kiemelten fontos szerepet képvisel az együttműködés és csapatszellem.

Környezetünk megóvása érdekében kizárólag környezetbarát berendezéseket forgalmazunk, valamint a legkorszerűbb kivitelezési és javítási technológiákat alkalmazzuk. Cégünk Bács-Kiskun vármegyei telephelyén végezzük a hővisszanyerős szellőztető berendezések és betéteik gyártási munkáit, valamint értékesítését.

A Hungaroklíma munkatársai mindent megtesznek azért, hogy minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal járuljanak hozzá az ügyfelek megelégedettségéhez.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink a felelősségteljes, szakszerű munka elvégzése mellett rugalmasan, nyitottan gondolkodjanak. Szerelőink munkavégzésével kapcsolatos elvárásaink magasak: mindenkitől elvárjuk az önmagukkal, munkájukkal és környezetükkel szembeni igényességet, pontosságot, precizitást. Ahhoz, hogy elvárásainkat teljesíteni tudják, modern, jól felszerelt eszközhátteret, és folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk számukra.

Többet tudni vagy rendelni szeretne? Keressen bennünket!

Kapcsolatfelvétel

Ossza meg az oldalt!